בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/11/2010 | 13:03 | מאת: רובי

בן 32 סובל מoa - שינויים ניוונים בצוואר-עורף. בחצי שנה האחרונה התחיל חולשה בברכיים, וכיום קשה לעלות מדרגות ולקום מישיבה לעמידה ולהפך. איך לדעת אם יש לי בעיית סחוס בברכיים? והאם אתם ממליצים לקחת מטהבלוטפלקס או מולטופלקס (צדפה)?

שלום רובי, מומלץ לפנות לרופא מומחה שיהבחן את חומרת הבעייה באמצעות צילומים. לעיתים תוספות מזון יכולים להועיל. יש להוועץ עם מומחה לתזונה בהרבה מקרים המנעות מתזונה חומצית יכולה להועיל. בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית