דלקת בגיד הפיקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/10/2010 | 23:51 | מאת: רומן

אני בן 25 ורץ למרחקים ארוכים של 10K ועד 21K. לפני כ 4 חודשים התחלתי להרגיש כאבים בברך והרופא אמר לי שזה דלקת בגיד הפיקה,יש לי את הכאב בשתי הרגליים. אני עושה פיזיוטרפיה כבר כ חודשיים אבל הכאב לא עובר . כמה זמן צריך בממוצע הכאב לחלוף כי אני מאוד רוצה לחזור להתאמן

שלום רומן, אין אפשרות לדעת מתי הכאב יכלוף מיכוון. ממליץ לפנות לחוות דעת שניה על מנת לוודא האם יש בעיות נוספות מעבר לדלקת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית