כדורסל,אירובי ושאר ירקות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/10/2006 | 13:26 | מאת: גלי

שלום. עד לפני שנתיים שיחקתי כדורסל מגיל 11, אני כמעט בת 20. כשהייתי בת 15.5 התחלתי במקביל לכדורסל להתאמן באירובי ואירובי מדרגה ונוצר עומס על הברכיים..הייתי אצל אורתופד מומחה ששלח אותי לקנות מגיני ברכיים ולעזוב הכל,לשחות מספר פעמים בשבוע ולעשות הידרותרפיה. לאורך כל ה"קריירה" בכדורסל היו לי כאבי ברכיים בלי קשר לאירובי.. ולאחרונה הייתי אצל מומחה בוינגייט שאמר לי לעשות MRI. עשיתי, ולא איבחנו כלום. תקופה קצרה אחרי בדיקת הMRI התחילו לכאוב לי גם הקרסוליים והשוקיים. הלכתי לאותו מומחה שוב שבדק אותי בשנית ואמר לי לעשות MRI חוזר ולקחת "מגה גלופלקס" למפרקים, במקביל אני עושה פיזיוטרפיה בבית מתרגילים שקיבלתי אצל פיזיותרפיסטית מומחית בוינגייט. אני מאד אוהבת נעלי עקב (פלטפורמה) אתם יודעים על נעליים אורטופדיות? או נעליים שמפחיתות סיכון לחומרת יתר באזורים הנ"ל? מדרסים שאפשר להלביש על נעליים אלו? משהו? מתנצלת שאני מעבירה לכם את הזמן יתר על המידה (על המכתב הארוך) ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי בברכת שנה טובה גלי

11/10/2006 | 13:29 | מאת: גלי

יכול להיות שיש לי מים בברך או בעיות עם הסחוסים, אינני יודעת מכיוון שעדיין לא עברתי את בדיקת הMRI השנייה. מה שאני כן יודעת, זה שהברכיים שלי נפוחות באזור הפיקה. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ לי עליו?

היי גלי אם את חיילת את מוזמנת לבדיקה איבחון וייעוץ במרפאת CRT ללא תשלום. קשה להמליץ לך על פתרון קסמים כל עוד ואני לא ממש בטוח ממה נובעת הבעייה . המון סיבות יש לכאבי ברכיים.. בגילך ונכל גיל לא הייתי מזניח מצב של כאבי ברכיים וברכיים נפוחות. בריאות וחג שמח.. י

19/10/2006 | 11:22 | מאת: גלי

אני לא חיילת הייתי מציינת את זה . אני בגיל צבא אך אני לא חיילת. אשמח אם תוכל להפנות אותי למקום אחר, לא של חיילים. אין לי בעיה מבחינה כספית אני מחפשת את המקורות הכי מקצועיים שמבינים עניין. תודה רבה גלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית