חבלה ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/10/2010 | 13:49 | מאת: קובי

שלום רב!! שמי קובי ובתפקידי הינני איש משטרה בתפקיד בילוש.לפני כ 15 שנים לערך נפצעתי בזמן תפקיד בבריכי ונאלצתי לעבור שחזור רצועה צולבת בברך ימין.לפני כשבוע לערך גם בזמן תפקיד בשעת ביצוע מעצר של פורצים לדירה התחולל מאבק ביני לבין אחד הפורצים כאשר בסיומו הרגשתי כאב חזק בברך ימין באותו מקום של הניתוח הקודם ומאז קשה לי ללכת באופן רגיל הברך התנפחה וישנם כאבים.לאחר ביקור אצל אורטופד נשלחתי לבצע מיפוי ספקט לברך והיום התקבלה תשובה אודה אם תעזרו לי לפענח את הממצא ואני רושם אותו ככתוב:"הדגש בפטלות דו צדדי כונדרומלציה שינויים מתונים בתא מדיאלי ימין".כמו כן אם אפשר לדעת בבדיקה מסוג זה אם קיים נזק לרצועה המשוחזרת.תודה ויום טוב

שלום קובי. רצוי לבקש מהרופא בדיקת C/T או MRI בבדיקות הנ"ל ניתן לראות בצורה טובה יותר באם יש בעייה ברצועה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית