הסבר על תוצאות מיפוי עצם ספקט ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/10/2010 | 11:32 | מאת: ערן

שלום.עקב חבלה סיבובית בברך שמאל (החלקה במשטח רטוב) וכאבים במשך כשלושה שבועות, נשלחתי למיפוי עצמות SPECT. הממצאים: ,קליטה מוגברת באזור הפמורלי מדיאלי ברך שמאל ובאזור ארטיקלרי לטרלי אחורי בעיקר טיביאלי של הברך השמאלית. הממצאים יכולים להתאים למצב לאחר טראומה." תוכלו בבקשה להסביר לי מה המשמעות הטיפולית לממצאים אלו? פיזיוטרפיה? ארתרוסקופיה?

שלום ערן, לאור הממצאים רצוי לנסות בתחילת הטיפול טיפול לא פולשני כגון פיזיוטרפיה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית