כאבי ברכיים כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/08/2018 | 13:51 | מאת: מירי

שלום, התגייסתי לצבא, לפני 8 חודשים והייתי בריאה לחלוטין. קבלתי מהצבא נעליים נמוכות שאיתם אני הולכת הליכות מרבות כל יום בנוסף עברתי עם אותם נעליים קורסים בהם הייתי צריכה לסחוב משקלים עליי. בסמן הקורסים לא היה לי כלום אבל חודשיים אחרי התחילו לי כאבי ברכיים קלים ובנוסף קיבלתי בברך ימין מכה חזקה מברזל שגרמה לברך לכאוב מאוד ואחרי יומיים עבר הכאב מהמכה אבל עדיין נשאר לי בברך מין בליטה קטנה. לא נחתי מאז הכאבים ואני לא יודעת ממה הם התפתחו בדיוק אני מניחה שזה בגלל הנעליים והמרחקים שאני הולכת כול יום כי הנעליים עושות לי כאבים גם בכף הרגל ובקרסול . הם האלה יכולות להיות הסיבות? וכיצד ניתן לטפל בכך?

שלום, היא אפשר לדעת בוודאות מה הסיבה לכאבי הברכיים. לכאבי ברכיים יש סיבות רבות ומגוונות רק לאחר בדיקה מקצועית ניתן לדעת את הנזק והסיבה לכאב ברוב המקרים הכאב בברכיים קשור גם לבעיות מרוחקות כגון הגב קרסול אגן וכו' בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית