שלום, האם מוכרת בעייה של כאבים בחלק האחרי של הברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/10/2010 | 10:56 | מאת: אילן

המתאפיינת בכאב חד באיזור של השריר/גיד מאחורי מפרק ברך ימין רק לאחר 2-3 ק"מ של ריצה. כאב חד שלא מאפשר המשך פעילות ועובר מייד במנוחה. הייתי בטיפול אצל פיזאוטרפיסט אשר ביצע שיחרורים לשריר, אך ההטבה הייתה זמנית בלבד. אני מבצע מתיחות לפני ואחרי האימון אך הכאב ממשיך להופיע.

שלום אילן, קשה לתת תשובה לפני איבחון מדוקדק ומקיף.הבעייה יכולה לנבוע מאין ספור בעיות כגון עמוד שדרה, מפרקים לא מאוזנים, רגל ארוכה או קצרה, שינויים בעצמות ועוד, מומלץ לפנות לחוות דעת נוספת. בברכה אלי נחום

18/10/2010 | 16:02 | מאת: נחמה וינברג

בעלי לוקח קומדין בגלל פרפור פפרוזדורים, האם מותר לו לשתןת מיץ רימון

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית