טיפול בארטריל לשחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/05/2018 | 18:52 | מאת: מנשה

נרשם לי: נטילה יומית של שקית אבקת ארטריל לטיפול בשחיקת סחוס. אבל זה מייצר לי יציאות קיבה רכות. האם יש תחליף מוצלח לארטריל, או להפחית את המינון?

שלום. ראשית כדאי להיוועץ עם הרופא המטפל בנוסף יש בשוק מיגוון רחב של תוספי תזונה שיכולים לעזור בשחיקת סחוס, אישית אני ממליץ שבנוסף לכדורים וזריקות יש לך אפשרות להיוועץ עם מומחה מרפאת CRT ללא תשלום על מנת לשלול ששחיקת הסחוס נובעת מחוסר איזון בשלד. בברכה אלי נחום-כירופרקט

בכל מה שקשור לתרופות יש להיוועץ עם הרופא המטפל

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית