כאבים בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/09/2010 | 12:14 | מאת: חן

אני מורה לחנ"ג, ומדריכת ארובי לפני כחצי שנה החלו לי כאבים בברך שממש מגבילים אותי בתנועה. הייתי אצל אורטופד ובבדיקות האולטרסנד התוצאות הם: בורסה סופראפטלרית-הודגם נוזל מדור פנימי של הברך, כולל MCL- הודגמה תפיחות רקמה רכה מדור חיצוני של הברך, כוללLCL-הודגם מעובה עם נוזל תוך פרקי, אין לשלול נזק למינסקוס. הודגמה ציסטה ע"ש בייקר בגודל 0.9+1.8 ס"מ מבנה גרמי תקין מה תוצאות אלו מראות?

שלום חן, נא להפנות שאלה זו לפורום אורטופדיה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית