תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/09/2010 | 21:26 | מאת: Guy

אני תריאטלט בן 41 הסובל מספר חודשים מכאב בברך ימין להלו תוצאות הבדיקה, אשמח לקבל המלצה בנוגע להמשך הפעילות. ממצאים: "הודגמו אותות תקינים ממח העצם, ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס. הסחוס הפירקי מודגם תקין. הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. המניסקוסים בעלי מראה וגבולות שמורים. מודגמת אי סדירות מינימלית של האספקט האחורי של גיד הפיקה הפרוקסימלי באזור אחיזתו אל הקוטב התחתון של הפיקה. ממצא העשוי להחשיד לקרע חלקי קטן (חתך סגיטלי 13 סדרה 3). ללא עדות להיפרדות הגיד מאחיזתו אל הפיקה. מודגמים שינויים טנדינופטיים בגיד הארבע ראשי הדיסטלי. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית. מודגמת ציסטה פופליטיאלית בקוטר 1 מ"מ ובגובה 1.8 ס"מ עם מהלך כלפי מעלה." תודה רבה

שלום גאי, לא תמיד ניתן לראות בצילום בעיות בברכיים לפי הבנתי לא ניתן להצביע על בעייה מסויימת אצלך לפי ממצאי הצילום שהצגת. מומלץ לפנות למטפל המתמחה בברכיים שתקבל חוות דעת נוספת. בברכה אלי נחום

08/09/2010 | 12:34 | מאת: Guy

אלי - תודה רבה על התייחסותך.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית