כאבים לאחר ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/09/2010 | 15:21 | מאת: אריאלה

נא עזרתך, לאחר כ6 חודשים של כאב חד בברך ימין , כשהממצאים הם- תפליט רב בברך ימין, הגבלה בישור 10 מעלות, כאבים חזקים במישוש מעל סדק מפרק הברך החיצוני והפנימי כאבים בסוף הכיפוף, לאחר טיפול בכדורים אטופן וארקוקסיה וכמות מטורפת של אדוויל, הוחלט על ארטוסקופיה ניתוחית. ממצאים בניתוח: שינויים ארטרוטיים קשים עם תלישה של הסחוס מעל LTP מהלך הניתוח: בוצעה קונדרופלסטיה של LTP והטריה של הסחוס עד לעצם המדממת ושטיפה יסודית. ואחרי כל ההקדמה הניתוח בוצע ב-29/7/10 כלומר לפני חודש וחצי עד היום יש כאבים עזים בעיקר בירידה במדרגות ועמידה של יותר מ-10 דקות, היתכן? אני אני בבית ונחתי חודש ושבוע, לפני שבוע קיבלתי זריקה בברך, היתה הטבה ל3 ימים, אתמול שבתי לעבודה ושוב כאבים עזים. הרופא המליץ על זריקת "כרבולת תרנגולת" מה משך ההחלמה מניתוח זה - יש טיפול או מידע נוסף כדי שאוכל סוף סוף לחזור לשיגרה? אני מיואשת לא יוצאת כמעט מהבית, ניסיתי להתחיל לצעוד , והכאב מתגבר מה עושים? בברכת שנה טובה - ותשובה מהירה

שלום אריאלה, פרק הזמן של החלמה מניתוח שונה מאדם לאדם וכשיש כאבים בברכיים הם יכולים לנבוע ממספר סיבות שלא תמיד קשורים לניתוח. ייתכן שהסיבה לכאב שלך נבעה מבעייה שונה שלא קשורה לניתוח ובניתוח לא פתרו את הבעייה לכאב אלה טיפלו בבעייה אחרתץ ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת. בברכה שנה טובה ובריאות אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית