כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

31/07/2010 | 23:24 | מאת: דורון

שלום רב אני ספורטאי ומתאמן הרבה בריצות במהלך פגרת הקיץ. מזה חודש הפסקתי לרוץ עקב כאבים חדים וחזקים בברך שמאל. הלכתי לאורתופד וטען שזאת מתיחה חזקה ואולי גם דלקת בשריר בברך. נשלחתי גם לצילום שלא נמצא בו כלום ובמקביל עברתי 6 טיפולים אצל פיזיותרפיסט. לקחתי גם כדורים בשם ארוקסקה נגד דלקות. לאחר כל זה אני עדיין מרגיש כאבים בכל צעד בברך. מה עלי לעשות וממה זה יכול להיגרם?

שלום דורון, כתבתי רבות על כאבי ברכיים בפורום זה, על מנת לטפל ולדעת את הסיבה לכאב בברך לא מוסבר יש לערוך בדיקה מקיפה מכף רגל ועד ראש על מנת להביו בדיוק את הסיבה לכאב, לא תמיד ניתן לגלות את הסיבה לכאב רק בצילום, בדרך כלל ניתן לגלות בצילום בעיות רק כשהמצב קשה. לעיתים הסיבה לכאב יכולה להיות מאד פשוטה כשיש בעיה בגב או כשהמפרקים לא מאוזנים, במצב זה טיפול קצר פותר את הבעייה. לצערי לא אוכל לעזור ולתת עצה לפני שאבדוק פיזית. בברכה והצלחה אלי נחום=CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית