כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/07/2010 | 21:04 | מאת: אילן

לפני כשבוע פתאום באמצע הליכה ברחוב, הרגשתי כאב עז מאחורי הברך שהלך והתפשט גם מסביב לברך וזה נמשך עד היום. אני צולע ברגל (שמאל), הייתי אצל הרופא - שהמליץ על צילום (שהראה שינויים ניווניים- אני בן 47) וגם מיפוי עצמות. עלה חשד ל-AVN. אוכל לקבל קצת הסברים לגבי ה-AVN ומה עלי לעשות ומה מיפוי עצמות עלול לאבחן ? תודה.

AVascular Necrosis - נקרא גם אוסטאונקרוזיס וגם אספטיק נקרוזיס : זהו מצב שיש חוסר אספקת והעצם הופכת למצב שך נמק. ה במצב של התקיימות התופעה בזרוע : כאב יכול להיות חזק מכיוון שהמפרק הברך נושא משקל, הטיפולים בעיקרם ניתוחיים, וכוללים נסיונות להשתיל עצם או למלא בחומרים אחרים את החלל החסר. מומלץ לפנות לרופאים נוספים על מנת לקבל חוות דעת נוספת. בנוסף מומלץ לפנות למומחה בטיפול שלד וברכיים על מנת לבדוק האם ישם סיבות נוספות המשפיעות על הברך מלבד הAVN בברכה אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית