טניס אלבו

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

14/07/2010 | 00:30 | מאת: ניצה

הזריקה האחרונה שקיבלתי למרפק היתה לפני כ5 חדשים. אינני מסוגלת לחשוב אפילו על כך. לפני כחודש עימצתי את היד יותר מדי ושוב חזרו הכאבים ואי היכולת אפילו לצחצח שיניים.ברקסיו ואנטרופן לא משפיעים בכלל.זו יד ימין וזה משגע ממש. מה ניתן לעשות במקרה זה?.

שלום ניצה, אני מפנה אותך למאמר על טניס אלבו http://www.crt.co.il/Page17284.asp בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית