תאונת עבודה וכאבי ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/07/2010 | 16:52 | מאת: מנאר

שלום לפני שבועיים בעבודה עקב תנועה סיבובית נוצר קרע במיניסקוס ברך ימין אך במיון הרופא לא חשד בזה אלא עשה רק צילום ברך שלא הדגים פתלוגיה ולמשך שבוע הייתי מוגבלת הברך השוק והקרסול התנפחו עם הגבלה בתנועת הרגל לא הצלחתי ליישר או אפילו לכופף הרגל, השרירים נתפסו לי וסבלתי מכאבי תופת ולא הוצע לי במיון טיפול כלשהו הלכתי לאורטופד פרטי שחשד לקרע עשה ניקור מהברך והוציא 30 CC דם טרי והציע מיפוי איזוטופים אך הרופא בקופת חולים דווקא הציע US של הברך דחוף הרגל שלי עדיין כואבת לא מצליחה לדרוך עליה נפוחה וחמה וכואבת מה לעשות הצורה של הברך נראית לא תקינה מה לעשות למה לא מציעים MRI של הברך אם יש קרע

ההמלצה שלי לפנות לרופא מומחה שיפנה אותך לצילומים על מנת להבין את הסיבה לתלונתייך וימליץ על הטיפול המתאים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית