כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/07/2010 | 10:03 | מאת: שוש שחק

אני בגיל 56, מזה כשלושה שבועות אני חשה בכאבי רגלים מאוד לא נעימים מהברכיים ועד כף הרגל. אני מרגישה שהרגליים כושלות והכאב הוא ממש לא נעים ואף לעיתים מקשה עלי להירדם. לא עברתי תאונה מיוחדת או סיפור בעניין. אשמח לקבל תגובה.

שלום שוש, לא ניתן לתת עצה לפני בדיקה מקיפה מיכוון שישנם סיבות רבות היכולות לגרום לכאבים שציינת וללא בדיקה מדוקדקת קשה לתת עצהרפואית. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית