MRI ברך, 6 חודשים אחרי ניתוח שחזור.

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/07/2010 | 20:10 | מאת: רוני מנשה

הייתי מעוניין לדעת, מה הMRI אומר בעצם... ממצאים: הרצועה המשוחזרת מודגמת בעמדה תקינה ובעלת אותות תקינים. .ACL– מודגם מצב לאחר שחזור רצועת ה שאר הרצועות וגיד הפופליטאוס מודגמים תקינים. מודגמת סיכה ניתוחית באספקט הקדמי של המרווח הפירקי (חתך סגיטלי 15 סדרה 6). דרושה השוואה לצילומי הברך. סביב הסיכה מודגמת מלאות בעלת אותות נמוכים בכל התהודות, יתכן רקמה צלקתית. מודגם אות חריג הוריזונטלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי, ממצא העשוי להחשיד לשינוי פוסט ניתוחי. המניסקוס הלטרלי מודגם תקין. מודגמים אותות חריגים בגיד הפיקה הדיסטלי, יתכן שינויים פוסט ניתוחיים. כמו מודגמת בצקת לשדית מינימלית באספקט הקדמי של הפיקה, יתכן שינוי פוסט ניתוחי. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינימלית , ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית .

נא להפנות שאלה זו לפרום אורטופדיה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית