כאב בירכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/06/2010 | 17:58 | מאת: עמית

שלום, עברתי ארטרוסקופיה בברך ימין וחתכו לי חתיכת מניסקוס שנקרעה ובלטה החוצה. כיום, 7 חודשים אחרי הניתוח, חזרתי לאימוני הליכה של 3-4 פעמים בשבוע כשעה כל אימון. אין לי כאבים והברך מתפקדת היטב למעט מצבים בהם אני מקבל מכה בחלק הקדמי של כף הרגל שגורמת לתנועה סיבבית של הברך ואז זה ממש כואב. מה אפשר לעשות? תודה עמית

שלום עמית, קשה לתת עצה ללא בדיקב מדוקדקדת הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית