כאבים בברך לאחר שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/06/2010 | 17:19 | מאת: רונית

שלום לפני שנה שברתי את הפטישון הלטראלי בקרסול שמאל לאיחוי השבר הומלץ לי סד עם כריות אויר.למשך 4 שבועות. השבר התאחה במלואו. עברתי 16 טיפולים פיזיותרפיים לאחר הורדת הסד. מזה חודשיים יש לי כאבים בברך שמאל בצידה הימני לאחר קימה מישיבה של כמה דקות בעת עליה\ירידה במדרגות ובעת יישור הברך לאחר כיפוף קצר. התחושה היא של כאבים וחולשה כאילו הברך עומדת להסתובב. אודה על כל עצה ועזרה.

שלום רונית. מומלץ לפנות למטפלים המתמחים באיזון השלד או כירופרקרט. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית