פתרון לסבתא הסובלת מכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/06/2010 | 17:59 | מאת: ימית

שלום רב, חמתי בת ה 62 סובלת מזה זמן רב מכאבי ברכיים לפני כ-9 שנים עשתה את הזריקה של כרבולת התרנגול. זריקה זו הועילה לה למשך 7 שנים לערך. לצערנו, חמתי סובלת מזה כשנתיים מכאבי ברכיים כאשר כל הטיפולים והזריקות לא מעילות. ניתוח לא בא בחשבון מצד רופאיה מכיוון שעברה ניתוח ראש לא מכבר ונכנסה לתרדמת של שבוע. ברוך השם היום היא בסדר מבחינה זו אך הברכיים בעייתיות. רופא אורתופד הציע לה זריקה כמו של כרבולת התרנגול רק שבזה נעשית רק זריקה אחת ולא שלוש. אשמח אם תאמרו לי מהו הטיפול והאם יהיה יעיל עבורה או שמא ישנו טיפול אחר יעיל יותר ?

שלום ימית, זריקת הכרבולת לא תמיד יכולה להועיל. רק במידה והמצב של הסבתא טוב הריקה תשפיעה לטובה. לצערי אי אפשר לתת חוות דעת מיקצועית ללא בדיקה מדוקדקת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית