תוצאות MRI ברך ימין ושמאל, אודה דרכי שיקום:

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/06/2010 | 13:10 | מאת: דוראל

a. ברך שמאל: ציסטה ע"ש בייקר קרועה בחלקה הדיסטלי ובצקת על של לשד העצם בקונדיל הפמוראלי המדיאלי בחלקו הפריפרי, יתכן לאחר חבלה. קונטוזיה גרמית כמתואר – לקורלציה עם חבלה ריסנטית (MRI 29/05/2010 תה"ש). b. ברך ימין: המאחז הפרוקסימלי של הרצועה הפיבולרית הקולטרלית מעובה עם מעט אות גבוה בתוכו – מצב לאחר חבלה בעבר. יש אות גבוה בגיד הקואדריספסס הדיסטלי באספקט הלטרלי שלו – טנדנוזיס פתלרית דיסטלית. יש בצקת קלה תגובתית בכרית השומן הסופרה פתלרית. בפתלה המדיאלי יש איזור של תפיחות של הסחוס עם אות גבוה בתוכו – שלב מוקדם בהיוצרות פגם סחוסי. קרע חלקי לא אקוטי לכאורה במאחז הפרוקסימלי של הרצועה הפיבולרית הקולטרלית. טנדנוזיס של הקואדריספסס הדיסטלי עם בצקת תגובתית קלה בכרית השומן הסופרה פתלרית (MRI 17/05/2010 תה"ש). וכן מה ההשלכות לחברת הביטוח, יובהר נפלתי ב-19/03/2010 בשל כך שנתתי פקודה לרגל שמאל ולא עבדה. תופעות אלו התלוננתי כבר לאחר תאונת דרכים שהתרחשה ב- 29/12/2009 אך מצאו בבדיקות EMG רק לגבי יד שמאל. MRI מח וMRI עו"ש עליון תקינים היו. אודה מאוד מענה יסודי.

שלום דוראל, נא להפנות שאלה זו לפורום פענוח MRI או אוטופדיה0. בברכה צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית