כאבי ברכיים + יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/06/2006 | 00:10 | מאת: טל

עברתי לפני 8 שנים כריתת בלוטת התריס, מאז אני סובלת מכאבי ברכיים האבחנה היא אוסטאוארטריטיס, וההמלצה של האורטופד פיזיוטרפיה וללמוד לחיות עם זה. בנוסף יש לי עיניים אדומות ויבשות רוב הזמן, אני משתמשת בתחליף דמעות וכשמחמיר הרופא רושם לי טיפות המכילות סטרואידים. גילי 52 מה תוכל להציע לי כדי לפתור חלק מהפגיעה באיכות החיים שלי ?

טל שלום רב! על מנת להתייחס ברצינות לבעייתך כדאי לעבור בדיקה מדוקדקת לגבי מצב הברכיים. לגבי יובש בעיניים יש פציינטים שהשתפרו עם טיפול במכשיר ה-CRT..

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית