כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/05/2010 | 02:10 | מאת: איציק

00098098000000לפני מספר חודשים ישבתי על הברכיים לצורך עבודה בבית וכאשר רציתי לקום ברך שמאל "נתפסה" למשך כשבוע (לא יכולתי ללכת לקפל אותה וצלעתי גם שבוע לאחר מכן) לאחר רגיעה של כחודשיים חזרו הכאבים בברך והם דווקא מתגברים כאשר אני במצב מנוחה (לקראת שינה,או ישיבה על כורסה)וביחוד לאחר יום עבודה בו עמדתי זמן רב על הרגליים טופלתי ע"י כדורים נוגדי דלקת-אין שום שינוי הרופא שלל קרע במניסקוס מכיוון שאני מסוגל לכופף ברכיים היטב וגם לקפוץ על רגל אחת כרגע אני אמור לבצע צילום רגיל וגם הופניתי לפיזיוטרפיה אני מרגיש בתוך הברך סוג של מתיחות המלווה בכאבים ולפעמים בזמן הליכה הפרעת חיכוך מה יכולה להיות הסיבה לתופעה הנ"ל ומדוע בזמן המנוחה הכאבים חזקים יותר משמעותית ממצב הליכה רב תודות

לום איציק, ישנם סיבות רבות ומגוונות לכאבים בברכיים. על מנת למצוא את הסיבה לכאב ואת דרך הטיפול יש לערוך בדיקה פיזית וגם צילומים שבהן ניתן לראות את מצב הברך. לעיתים הבעייה של הברך קשורה לבעיות של עמוד השדרה כלומר בחוליות הגב בעיקר התחתנות לעיתים הבעייה קשורה לאי איזון של המפרקים. רצוי להבדק אצל מומחה על מנת לא להגיע למצב שיהי מאוחר מידי... בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית