צורך בהשמנה (אנא, הגיבו)

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/05/2002 | 12:37 | מאת: אביב

אני בן 22 גובה 1.85 משקל 60 אבי רזה ואימי בעלת משקל ממוצע. אני מזין את גופי בכ-2000 קלוריות ליום. ברצוני להגיע למשקל האידיאלי לנתוני תוך חודש לכל היותר. האם עלי לצרוך יותר קלוריות ליום ואם כן כמה? מהו המזון המוממלץ לגישה זו (מזון ספציפי, לא קבוצות)? מה עוד עלי לעשות ( מלבד האופטמיות :) ? תודה מראש, אביב.

12/05/2002 | 13:43 | מאת: ליאור

מה הקטע שלך להשמין? מה הבכינות הזו? אתה יודע כמה שמנים מקנאים בך? פשוט תאכל כמה שיותר - כך תשמין !!!

12/05/2002 | 16:48 | מאת: קרן

היי, באמת תנסה לאכול יותר בעיקר אוכל המכיל שומן "בריא" כמו אגוזים ושקדים, אבוקדו, טחינה ואפילו חומוס. בנוסף הייתי ממליצה לך על ספורט בונה שרירים- כמו מכון כושר והרמת משקולות כדי לבנות מסת שריר וכך תעלה גם במשקל וגם תיראה יותר טוב. הכי כדאי שתפנה לדיאטן/ית מוסמכים שיתנו לך תפריט מסודר לדיאטת השמנה. ואכן, כולי קינאה בך! הלוואי עליי שהייתי צריכה להשמין :-) בהצלחה

19/10/2003 | 15:26 | מאת: סיגל

לנירה שלום: אני בת 34 אחרי שני לידות ואני מאוד רזה גובהי 158 ומשקלי 44 קג הייתי מאוד רוצה להוסיף למשקלי 5 קג הענין הוא שחילוף החומרים אצלי מאוד מהיר מבחינה רפואית בלוטת התריס אצלי תקינה אני רק צריכה למצוא דרך לגרום לאוכל להישאר אצלי בגוף.ברצוני להוסיף שאין אני עוסקת בשום פעילות גופנית. שאלתי האם יש שייקים שיכולים לעזור? או מוצרים אחרים אשמח מאוד אם תוכלי להדריכני. בתודה סיגל.

מנהל פורום תזונה טבעית