תזונה ועבודה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/05/2002 | 09:37 | מאת: קינמון

שלום לרגל המצב בוטלו ארוחות בחברה בה אני עובדת. אני בעלת סדר ארוחות קבוע המספק אותי. לאחר מספר ימים בה הסדר השתבש. (ארוחה כבדה בערב, ארוחה צהרים קלה). אני לא שבעה, אוכלת כמות כפולה של לחם ומנשנשת בשעות הערב המאוחרות. אני מרגישה נפוחה, עצבנית ורעבה בכל שעות היום. בהתחש במגבלות המטבח בעבודה. אהיה מעונינת בהמלצה לתפריט יומי או כללים שינחו אותי. לאדם בעל מבנה גוף ממוצע לא שמן ולא גבוה. תודה

13/05/2002 | 10:51 | מאת: שושי

הי קינמון, נראה לי שמתאים לך יותר לאכול את הארוחה הגדולה בצהרים ולא בערב. אם יש מיקרו בעבודה, את יכולה להביא אוכל מבושל מהבית. ובבוקר כדאי לאכול משהו משביע, שיסתום את הרעב עד הצהרים, כמו כריך או קורנפלקס בחלב.

13/05/2002 | 18:25 | מאת: נירה אולנד

שלום קינמון לא פרטת מהם התנאים במטבח בעבודה. אם יש מקרר ומיקרוגל את יכולה להביא לך ארוחת צהריים מסודרת בכלי פלסטיק, לחמם ולאכול. במקומות עבודה רבים זהו נוהג מקובל. למשל את יכולה להביא קציצות מוכנות, עם אורז ורוטב, סלט חתוך ללא רוטב בקופסה נפרדת, ומשהו לקינוח אם את רגילה לקינוח. אם אין מיקרוגל, לא נותר אלא להסתמך על כריכים. 2 ואפילו 3 כריכים מלחם חי קל , כשבתוכם פסטרמה, או טונה, או ביצה קשה, או גבינה צהובה לייט, או גבינה מלוחה, וירקות בתוך הכריכים וכתוספת להם- יכולים להשביע אותך מאד. בערב נסי להסתפק בארוחה קלה, גם אם בצהריים אכלת קל. ארוחה קלה אינה שונה בסוג המזונות, אלא בכמותם. נסי לא לאכול מעל ומעבר, על מנת לא לסבול מתופעות בטניות כפי שכתבת. רעיון טוב הוא לשמור לך פרי או מעדן חלב דיאט , ולאכול אותו ממש לפני היציאה הביתה. כך תגיעי הביתה לא בשיא הרעב, ותוכלי לחשוב רגע ולתכנן לעצמך ארוחה מאוזנת. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית