חביתה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/05/2002 | 14:59 | מאת: שושי

האם יש הבדל מבחינה איכות החלבון בין ביצה קשה לחביתה?

05/05/2002 | 18:50 | מאת: אפרת .....

דעתי: לא ניראה לי שיש עם אתה מתכון עם זה אותו קלוריות אז מפני שחביתה מתגנים אז זה צריך להיות בטיפת יותר קלוריות ..אפרת!

06/05/2002 | 21:49 | מאת: נירה אולנד

שלום שושי חלבון יכול להיות באחד משני מצבים: בלתי מבושל (נא) או במצב שעבר חום גבוה יחסית, החלבונים שינו צורה, חיידקים מתו. לא משנה אם הגעת למצב הזה דרך חביתה או דרך ביצה קשה. אין כל הבדל באיכות החלבון. בחביתה כמובן נוסף אלמנט השומן, שמוסיף לך עוד קלוריות ושומנים, שלא תמיד יש צורך בהם. מלבד הבדל זה, ההבדל העיקרי הוא הטעם, וכאן- כל אחד עם מה שטעים לו. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית