הכנת עוגה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, אם רוצים להכין עוגה ושתהיה כמה שיותר "בריאה" במה כדאי להחליף את הסוכר ובמה כדאי להחליף חמאה (במתכונים שרשום חמאה) והיכן שרשום שמן איזה שמן עדיף? (את הקמח אני יודעת להחליף בקמח מלא). האם יש תחליף גם לקקאו למשל אבקת חרובים? יש דבר כזה? מישהו ניסה? אודה לתגובות, עינת
סוכר חום,או דבש, או בשילוב, שמן במקום מרגרינה, כן, יש שוקולד חרובים, ומה שיוצא? לא דומה בכלל למקור, אבל טעים למי שאוהב עוגות 10 (אחד אוכל ועשר דופקים לו על הגב....)
רציתי רק להוסיף שקשה לאפות עוגה המורכבת כולה מקמח מלא. ( המרקם........ ) מכסימום , אפשר להחליף חלק מהקמח.