משקל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום. אני נערה בת 16 מדרום הארץ. רציתי לדעת האם המשקל שלי הוא נורמלי, וכמו כן איך לשמור על תזונה נכונה, וכמה פעמים בשבוע מומלץ לעשות כושר כגון הליכה ובמשך כמה זמן? משקלי- 64 ק"ג גובהי -1.65 מטר (ייתכן אפילו יותר כיוון שלא נמדדתי זה חצי שנה)
סנדרה, נכון ללפני חצי שנה, את עדיין בתחום הנורמה. אבל אם את רוצה, יש בשביל זה אחות בית ספר. תמיד טוב לעשות ספורט. תתחילי עם 20 דקות של פעילות (מה שאת אוהבת) 3 פעמים כל שבוע. עדי
שלום סנדרה טווח המשקל התקין עבורך מגיע עד 67 ק"ג, כך שאת בהחלט נמצאת בטווח המשקל התקין עבורך. מה שחשוב באמת הוא איך את מרגישה עם עצמך, לא מה אומרות הטבלאות. אם תחליטי שאת רוצה לרזות, כדאי שתעשי זאת בצורה מבוקרת ואחראית, פני לדיאטנית של קופת החולים שלך , ואל תלכי שולל אחר הבטחות להצלחות בזק שלא באמת נשמרות לאורך זמן. לגבי פעילות גופנית, ככל שתעשי יותר כך יותר טוב, עד שעה או שעה וחצי ביום נחשבת לפעילות גופנית ברמה סבירה. בהצלחה.