מה עדיף
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
רציתי לדעת מה עדיף אורז (אםיךו מאודה) או לחמניה (חיטה מלאה למשל) עבור ארוחת צהריים (כמובן בנוסף לבשר וכ"ו) כלומר אילו מבין מנת הפחמימות עדיפה ולמה?
היי מירי, מבחינת כמות הפחמימות בלחמניה קמח מלא יש פחות, אבל בארוחת צהריים את בוודאי רוצה לראות צלחת מלאה, נכון? אם אין לך בעיה בריאותית ביחס לפחמימות, אני ממליץ על האורז המאודה. זאת, משום שאפשר להוסיף לאורז גם כמה תבלינים ועטורי צבע וטעם להשלמת "תמונת הווידאו" שהמוח קולט. אורז גם הולך טוב עם כמה ירקות צבעוניים, משהו,משהו.. הרי כבר אמרנו לא פעם, שאדם אוכל גם עם העיניים!.. לזר
השאלה נבעה יותר מהכיוון של התלבטות האם עדיף לקחת למשל בשר בלחמניה כארוחה או אורז ובשר בצלחת (לא משנה לי מבחינת שובע וכ"ו) ההתלבטות היא האם יש עדיפות לאחת האפשרויות?? (צהריים תפיסתית עבורי זה צלחת עם בשר ותוספת ולכן כאשר אני לוקחת בשר בלחמניה אני חוששת שאולי זה לא נכון כארוחת צהריים למרות שאני אולי אפילו יותר מעדיפה את הלחמניה)
לגופנו אין צורך בפחממות אלה בויטמינים מינראלים חומצות אמינו חלבונים אין צורך באמילנים ופחממות הגורמים לסרטן יש להקפיד על מזונות שהם פרות ירקות זרעים ואגוזים בנותנים בריאות ואכות ואריכות חיים לקבלת ייעוץ בשיטת הבריאות הטבעית 8846105/6-09 לא בשבת
דליה ודוד הנכבדים, אסור לעשות פרסום. פרט לזה, הגוף לא יכול להתקיים ללא פחמימות, אז בבקשה ספרו זאת לאנשי הירח. לזר
זו עוד שיטה קיצונית שממש לא מתאימה לרוב האוכלוסיה ובוודאי לא לאורך זמן. הגוף זקוק לכל אבות המזון ולא רק לחלק מהם.