שניצל סויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/12/2001 | 14:04 | מאת: רותי

איזה ערך תזונתי יש לשניצל סויה? האם הוא יכול לשמש כמנת חלבון בארוחה?

25/12/2001 | 14:37 | מאת: אביטל

רותי, אין לי תשובה לשאלות ששאלת אבל יש משהו שכדאי שתשימי לה אליו: השניצלים התעשייתיים שאמורים להיות מבוססי סויה או טופו מכילים המון דברים אחרים כמו קמח, חומרים משמרים למיניהם וכו'. לרוב מרכיב הסויה או הטופו הוא די קטן ופחות ממה שאת היית רוצה לקבל. שווה לבחון את האריזה ולנסות לגלות מה באמת מכיל השניצל. אם התזונה מתבססת על החומרים הנ"ל כמרכיב יסודי כדאי לשקול הכנה בייתית - אפשר לקנות ולהכין לבד.

25/12/2001 | 23:19 | מאת: ניקולט

רותי שלן

מנהל פורום תזונה טבעית