שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/12/2001 | 22:05 | מאת: נינה

קבלתי את הדיאטה הבאה מחברה - רוצה לשמוע חוות דעת 6 לחמניות קלות ביום (כל אחת 80 קל') + ממרח כלשהו. 1 פרי סלט ביצה

20/12/2001 | 22:40 | מאת: adi

נינה, לא נראה משהו. בלשון המעטה!!!!! צריך לגוון!!!! עדי

21/12/2001 | 01:06 | מאת: טטיאנה

לנינה, בגלל מיעוט בקלוריות ובאבות מזון- אין כמעט סיכוי להתמיד בדיאטה זו. הגוף שלך יתחיל להיכנס למצב של חילוף חומרים איטי ביותר וזה חבל. אין סיכוי לרדת במשקל ולשמור על הירידה עם דיאטה כזאת.

21/12/2001 | 14:56 | מאת: יעל

מחוסר ויטאמינים, את אכן תרדי במשקל, אבל גם תסבלי אולי מעצירות, ואחרי שתפסיקי את הדיאטה, את תעלי במהירות את כל מה שהורדת בתוספת ריבית

24/12/2001 | 07:47 | מאת: נירה אולנד

שלום נינה הדיאטה שאת מתארת היא גרסה קיצונית של דיאטת הלחם המפורסמת. היא קיצונית מידי, חסרים בה הרבה גורמים תזונתיים חשובים, ולאורך זמן היא תגרום לך לחסרים תזונתיים, עייפות קשה, חוסר אנרגיה, וכמובן שבירה וחזרה למשקל המקורי פלוס ריבית. אז תחשבי טוב אם זה כדאי לך. עדיף אולי שתעשי את דיאטת הלחם המקורית, שגם בה יורדים יפה, אך היא הרבה יותר מאוזנת. את יכולה לקנות את הספר, או לקרוא ב "תשובות לשאלות נפוצות בתזונה" בארכיון המגזין באתר זה. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה טבעית