פיתות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/12/2001 | 09:44 | מאת: רונית

תודה לכל המשיבים בנוגע לשאלתי על לחם מקמח כהה, ומה עם הפיתות, האם גם כאן מדובר בקמח לבן שהולבן?

20/12/2001 | 10:04 | מאת: אביטל

רונית, אין ברירה אלא לקרוא את הכתוב על האריזה, זו הדרך היחידה לדעת. יש עכשיו פיתות מקמח מלא, חלקן אף מופחתות קלוריות וגם טעימות :-)

23/12/2001 | 18:48 | מאת: נירה אולנד

שלום רונית אותו הסיפור שנכון ללחם נכון גם לפיתות: לבדוק טוב על האריזה אם הפיתה אכן עשויה מקמח חיטה מלאה, או קמח מלא, או מועשר בסיבים וכד'. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית