אורז מלא/אורז חום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/11/2001 | 09:14 | מאת: אביטל

שלום, יצא לי לטעום אורז חום של Uncle Ben's האם זהו אורז מלא לכל דבר ? יש למישהו אולי הצעות איך לעשות אותו קצת יותר טעים ? תודה

27/11/2001 | 09:34 | מאת: לזר

שלום אביטל, על גבי הקופסה רשום האתר של החברה באינטרנט. כנסי ותקבלי המון מתכונים מהם. בחירה טובה עשית! לזר

27/11/2001 | 10:39 | מאת: אביטל

תודה לזר :-) בבחירה טובה אתה מתכוון לאורז מלא באופן כללי או למוצר הספציפי הזה ?

10/09/2002 | 11:59 | מאת: ערן

האם יש משהוא נחמד שיכול לתת מתכון טוב לאורז מלא? תודה ערן

27/11/2001 | 10:48 | מאת: יעל

אני לא אוהבת אורז חום, או מלא, זה מזכיר לי אוכל של תרנגולות, אבל יש לי הצעה לשיפור הטעם, לטגן מעט בצל קצוץ בשמן, להוסיף תבלינים ומלח, וקצת אבקת מרק, להוסיף את האורז, לטגן אותוו טוב טוב, להוסיף מים רותחים לפי יחס של כוס וחצי עד שתיים על כוס אורז (תלוי בסוג האורז) להנמיך את האש, ולבשל 15 דקות בסיר מכוסה, לכבות את האש, לשים על המכסה מגבת מקופלת, ולחכות עוד 10 דקות, האורז מוכן.

27/11/2001 | 19:38 | מאת: ניקולט

אורז מלא הוא מזון מעולה מבחינה בריאותית. אין לי מושג אם האורז של אנקל בנס, הוא אכן אורז מלא אמיתי משום שהוא אכן יותר טעים מאורז מלא רגיל.( לטעמי) המתכון של יעל הוא מצוין, אבל אני מוסיפה רוטב סויה של תמרי ומבשלת במשך חצי שעה.

27/11/2001 | 11:10 | מאת: נירה

הכי טוב להשרות אותו במים כחצי שעה שעה ויוצא רך טעים ....מעולה!!!!!!מניסיוני האישי להוסיף לן טבליות קנור בכל טעם שתרצי וזה פשוט מעולה

28/11/2001 | 15:31 | מאת: עדינה בכר

אביטל שלום האורז המלא של אנקל בנס הוא אורז מלא לכל דבר ,אכן בחירה נבונה, האורז טעים, קל להכנה ובריא הצעה לשיפור הטעם: הוסיפי פטריות טריות חתוכות ופטרוזיליה קצוצה או כוסברה יש לאנקל בנס גם אורז פראי שהוא שילוב של אורז חום ואורז לבן, יש בו תבלינים מאוד טעימים ואני ממליצה לך לנסות

מנהל פורום תזונה טבעית