שווארמה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/11/2001 | 12:09 | מאת: עומרי

חבריה, השווארמה שמוכרים , האם ידוע למישהו מה לא בריא בזה ? כמה פעמים שמעתי שזה ממש לא בריא. למה ?

20/11/2001 | 10:00 | מאת: עדינה בכר

שוארמה שמוכרים בחוץ מכילה הרבה שומן, ניתן לראות בעין, אם אתה מזמין מנה שוארמה זה בדרך כלל כרוך בפיתה עם טחינה חומס וסלט וזה מסתכם בכ- 700 קלוריות עדיף לאכול בבית שוארמה מבשר הודו בצלחת ללא הפיתה

20/11/2001 | 10:12 | מאת: יעל

תלוי ממה עושים אותה, השווארמה המקורית היתה פעם כבש, בעקרון שווארמה אמורה להיות בריאה, אבל השהיה על המוט ההוא כל הזמן חשופה לחום, מיבשת אותה, אז מוסיפים ]פרוסות שומן בין הבשר, אז זה בעצמו המון קלוריות, כולסטרול ועוד, היום עושים שווארמה בעיקר מהודו, אם זה מקם שיש בו כשרות, אפילו בסיסית עם תעודה, בדרך כלל אתה יכול לדעת שאתה אוכל בשר מוכר, אל כבר שמענו על מקומות שבהם הבשר היה בשר של נבלות וטרפות, לא אני מטיפה לכשרות , למרות שאני אוכלת כשר בעצמי, אבל נבלה זו בדרך כלל בע,ח שבעקרון אמור להיות כשר שמת בנסיבות מחשידות, יכולה להיות חולה, או הרגו אותה לפני שתמות ממחלה, וטרפה זה יכול להיות בשר חמור, שמגיע מהשטחים, מילא חמור חמור, מי שאוהב חמורים שיערב לו, אבל גם החמורים האלה היו חולים, אחרת למה לשחוט אותם? מקווה שלא הרסתי לך את היאבון, מקסימום תעבור לשווארמה של טבעול, יש להם שלושה סוגים, וה"שווארמה מעודנת" הכי טעימה לדעתי.

מנהל פורום תזונה טבעית