במיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/10/2001 | 03:18 | מאת: נעמי

שמעתי שבמיה זה בריא. רציתי לשאול - למה זה בריא? מה זה בדיוק - ירק ממש או קטניות? איזה ויטמינים יש בזה? איך זה אמור להשפיע על מערכת העיכול? תודה רבה, נעמי.

10/10/2001 | 08:51 | מאת: לזר

שלום נעמי, הנה משהו פיקנטי בנושא במיה Okra חצי כוס במיה מבושלת: 25 קלוריות סיבים 2 גרם פרוטאין 1.5 גרם פחמימות 5.8 גרם ויטמין "אי" 460 יחידות בינלאומיות (IU) ויטמין "סי" 13 מיליגרם חומצה פולית 36.5 מיקרוגרם סידן 50 מיליגרם ברזל 0.4 מיליגרם אשלגן 256 מיליגרם מגנזיום 46 מיליגרם הבמיה מצויה לאורך הנילוס במצרים (לראשונה במאה ה-12). התפשטה לצפון אפריקה והמזרח התיכון, הבלקנים והודו. היגיע לאמריקה (ברזיל) בשנת 1658. בארצות הברית מוכרת משנת 1781 לזר

11/10/2001 | 12:22 | מאת: רוז

איך מבשלים במיה שלא תהיה חנונית (רירית), ?

מנהל פורום תזונה טבעית