דייאטת לחם
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
מבקש פרטים לגבי דייטת לחם. שמעתי שניתן לאכול 18 פרוסות לחם קל. מה לגבי פירות וכדומה.
ארז שלום דיאטות מהסוגים שציינת אינן יעילות ואף עלולות לפגוע בתפקוד ובבריאות הגוף. הגוף זקוק למזון מגוון המכיל את כל אבות המזון מינרלים וויטמינים. בכדי לרזות עליך לייצור מאזן קלורי שלילי כלומר להוציא יותר קלוריות מאשר אתה צורך. על מנת לשפר את הדיאטה ולשמור על משקל גוף תקין עלך לשלב פעילות גופנית . בהצלחה !!!! יוסי וטלי צוות "BODY SHAPE 1997 "
יוסי, יצא לשוק ספר שנקרא: דיאטת הלחם של אולגה רז. אם אתה וארז רוצים לדעת עוד, הקליקו "חיפוש" ואז "לחם". עדי
שלום לך, לפני שאתה מתחיל עם דיאטת הרזיה: 1. מצא את אינדקס מסת הגוף שלך. 2. קרא או קבל רק גישות מזון בדוקות מדעית, כלומר, בדוק שלדיאטה זו יש "קבלות" שהדיאטה היתה "בהרצה" עם מספר רב של מתנדבים. קרא את ההשלכות שלה על הנבדקים. לאכול רק לחם (עם עוד משהו) זה רצח. טוב תעשה עם תקדים את סיום הדיאטה הזו. אם אתה עד גיל 30, אפשר לסבול זאת שבוע, שבועיים. לזר
איפה אני מוצא את מסת הגוף שלי?
חבל על זמנך, חבל על הכסף לרכישת הספר. ניסיתי במשך שבוע ולא ירדתי וגם נמאס לי להכניס לפה רק לחם מרוח. תנסה דיאטה שניתנת מרופא.
דיאטנית בשם אולגה רז - הוציאה ספר שעוסק בדיאטת לחם - עקרונות הדיאטה, תפריטים, עצות וכו. -הדיאטה מחולקת לשני שלבים בשלב הראשון אוכלים ( בנות 8-12) פרוסות לחם קל או 6-8 לחם רגיל רצוי שחור או כפרי ובנים יותר (12-18?). מנה1 פרי 1 מנה יוגורט פשוט(אשל גיל וכו) ירקות בכל צורה שהיא (חיים, מבושלים, מוקפצים, אפויים) בלי הגבלה- לא תפוח אדמה, בטטה או תירס 2-3 כפות שמן זית תבלינים ללא הגבלה- כולל שום ובצל 3 ביצים בשבוע 3 פעמים בשבוע ארוחת הכוללת בשר (עוף ללא עור, בקר רזה - סטייק וכו, ללא שומן) וירקות. ביום שאוכלים בשר וירקות בארוחה מורידים את כמות הלחם ל- 6-8 פרוסות. בשלב השני ממירים את פרוסות הלחם באוכל אחר. בהצלחה
אלא דיאטה עם לחם. ויש הבדל רציני. יש דיאטת סנדוויצים, תקליקו, ותמצאו פה בפורום.
יפה, אבל מדוע העינוי של הגוף עם לחם? מה המטרה? לרזות או להשמין? כמה ק"קלוריות יש במסלולים השונים? .............. האים לגב' רוז יש מושג מה קורה לגוף מכל פרוסת לחם רגיל? לידיעתך או לידיעת גב' רוז, הפחמימות של הלחם הרגיל "מהירות" בהרבה מאותה כמות של פחמימות שבסוכר! האינדקס הגליסמי של הלחם הוא בין 70 ל-90 (כאשר גלוקוז הוא 100). האינדקס הגליסמי של הבגט הצרפתי הוא 90. לסוכר יש אינדקס 65. למה לענות את הגוף עם לחם רגיל? כל הסיפור הזה יכול להשתנות אם משתמשים בלחם חיטה מלאה, או על בסיס דגנים. אינך סבורה כך? לחם הרגיל מיוצר מחיטה שטוחנים בצורה מאוד עדינה ולכן קצב פריקת הפחמימות הרצחניות שלו בגוף מגרות את הלבלב להפריש המון אינסולין. עובדה זו גוררת אחריה רעב, רעב, ושוב רעב! אבותינו אכלו רק לחם טחון גס ולכן לא סבלו מסכרת! לזר