שמירת מזון במקרר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/08/2001 | 17:16 | מאת: אביטל

שלום, אם מבשלים בשר (מנות של חזה עוף וכבד ליתר דיוק) ושומרים אותו במקרר, למשך כמה זמן זה נשמר טוב ? תודה.

10/08/2001 | 21:33 | מאת: נירה אולנד

שלום אביטל ככל הידוע לי, בדרך כלל מנות כאלה יכולות להשמר למשך שלושה ימים. אך זה תלוי גם בטמפרטורת הקירור , ועד כמה המקרר שלך יעיל. לדעתי מעבר ליומיים שווה להקפיא במקום להמשיך לשמור במקרר. אם לאחר מספר ימים הבשר במקרר מקבל מין קרום דביק וחלקלק בחלקו החיצוני, עדיף לזרוק אותו.

מנהל פורום תזונה טבעית