דגנים וקטניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/10/2013 | 01:09 | מאת: דנה

שלום רציתי לשאול מה בעצם יותר בריא לאכול לחם מלא או לאכול קטניות ודגנים מלאים מבושלים או אפויים מבחינת ערך התזונתי שלהם ועוד שאלה מה הדרך הנכונה להנביט קטניות

25/10/2013 | 07:47 | מאת: אביטל זלצר

דנה שלום. מאכילת קטניות ודגנית, הגוף מקבל חלבון מלא ושלל ויטמינים וערכים תזונתיים , ללא תוספות תעשייתיות. לחם מחיטה מלאה הוא אמנם בריא,אך אינו מכיל חלבון מלא ובתהליך האפייה מוספים לחיטה חומרים שונים על מנת להופכה ללחם. אי לכך, אכילת קטניות ודגנים, תספק לך ערכים תזונתיים נפלאים ואם תנביטי אותם, ערכים אלו יעלו במאות (!!!) אחוזים. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית