שייק ירוק

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/08/2013 | 14:56 | מאת: דררו

אם אני מכין שייק ירוק ושם בו פטרוזיליה , חסה . האם הויטמינים והמינרלים כולם נהרסים בחיתוך של הבלנדר ? או שרק חלק מהם ? אם את יכולה להסביר לי מה זה שומן רווי שומן לא רווי מה מהם לא בריא ?

28/08/2013 | 06:03 | מאת: טובה בר-שאן

ררו שלום בשייק נהרסים אחוז מסוים מויטמינים מסיסי מיים כמו ויטמין C , לא כל הויטמין. לגבי שומן רווי ולא רווי להלן הקישור http://davidson.weizmann.ac.il/online/askexpert/chemistry/%D7%9E%D7%94%20%D7%94%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C%20%D7%91%D7%99%D7%9F%20%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F%20%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%99%20%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F%20%D7%9C%D7%90%20%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%99,%20%D7%95%D7%9E%D7%94%20%D7%96%D7%94%20%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F%20%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%A1%3F%20%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית