חמאת בוטנים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שחום רב אני רוצה להכין חמאת בוטנים בבית. קניתי בוטנים טבעיים אך במתכון שמצאתי כתוב שיש לקלות אותם בתנור כ- 10 דקות. האם זה לא הורס אותם? אינני רוצה שיהרסו להם התכונות הבריאות. אוכל לקבל מתכוןמכן ששומר על תכונות הבוטנים? ואיך לשמור על זה אחרכך שלא יתקלקל? תודה גדולה
מעיין שלום את יכולה לטחון מבלי לקלות. הטעם שונה אך הערכים נשמרים במלואם. אגב, קלייה של 10 ד' תשאיר את רוב הערכים התזונתיים ותשפר עד מאוד את הטעם. יש לשמור בצנצנת מעוקרת ואטומה. בברכה ובהצלחה אביטל