3 שאלות חשובות.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/06/2013 | 18:56 | מאת: מעיין

שלום רב 1.אם אני מוסיפה נבט חיטה(הפירורים שקונים בשקית)לתבשיל/קציצות האם הערכים הבריאותיים נהרסים? (הכוונה להכנה בחום). 2.האם המרכיבים הבריאים שבתה/תה צמחים נשארים גם ליום המחרת בתה שהוכן? 3.איך מכינים קינואה? ואיך מוציאים ממנה את המרירות שבה? תודה גדולה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
14/06/2013 | 20:02 | מאת: אביטל זלצר

מעיין שלום 1.חלק מהויטמינים שבנבט החיטה נהרסים בחום אך עדיין כדאי ומומלץ להוסיף כי ישנם חלקים שלא נהרסים. 2.לא מומלץ, יש להם נטייה להתחמצן. 3. כמו אורז, אני מוסיפה ירקות מגורדים כמו בטטה, גזר, בצל ותבלינים, מלח, כורכום, ומעט פלפל שחור, זה עוזר מטשטש את המרירות. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית