צימוקים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/04/2013 | 08:32 | מאת: רינה

שלום אוכלת צימוקים יבשים כהים בגלל הסגולות כמו ברזל,ומוסיפה כמה כפות לדייסה,אבל בכדי להוציא את המתיקות שלהם אני משרה אותם במים למשך לילה, השאלה אם אני לא פוגעת וגורמת נזק ליתרונות שיש להם להציע בתודה ובברכה רינה

06/04/2013 | 06:22 | מאת: טובה בר-שאן

רינה שלום ממש לא .את פשוט מוהלת את כמות הסוכרים המרוכזת הקיימת בפרי היבש . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית