שעועית אדומה או לבנה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/03/2013 | 20:08 | מאת: דנה

שלום רב אני מבשלת את השעועית לבנה או אדומה בניפרד ומאכסנת בקופסא במקרר ומוסיפה כמה כפות למרק למשך כמה ימים,במהלך השבוע,כי אני מאמינה שכך אקבל את החלבון הרצוי, מה שקורה הוא שאחרי יום יומיים יש ריח רע מהשעועית ,וסליחה על הביטוי ממש מסריח,האם מה שקורה לשעועית זה טבעי או שעלי לינהוג אחרת.האם הריח הרע מעיד על שעועית מקולקלת? אבקש את דעתך בתודה דנה

16/03/2013 | 23:53 | מאת: אביטל זלצר

דנה שלום. ריח רע מעיד על תסיסת המוצר וקילקולו. אני ממליצה לבשל ולהקפיא בכמויות קטנות. חשוב שתדעי שמקטניית השעועית לבדה את לא מקבלת חלבון מלא, הקפידי לשלב עם דגן. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית