המתקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2013 | 13:15 | מאת: גילה

שלום, אבקש לדעת מדוע המתקה באגבה עדיפה על המתקה בסוכר. תודה, גילה

לקריאה נוספת והעמקה
16/01/2013 | 13:03 | מאת: טובה בר-שאן

גילה שלום הכי עדיף להמתיק בסטיביה . באגבה יש פרוקטוז שהוא סוכר פירות שלא מעלה אינסולין. הסוכר מעלה אינסולין. כמויות הסוכר שרוב האנשים צורכים הוא מאוד גבוה. סוכר גורם לדלקות , גורם לסכרת ומחלות אחרות . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית