בקשר לכמות חלבונים אחריי בישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/12/2012 | 20:41 | מאת: יוני

בשעועית למשל כתוב שיש 10 גרם חלבון ל100 גרם אז כשאני מבשל את השעועית זה נשאר 10 גרם חלבון או שזה קטן? ואם זה קטן אז כמה גרם חלבון זה נהייה מתוך 10 שזה היה? אני מתאמן ואני צורך 1.6 גרם חלבון לכל קילו שלי ואם אחריי הבישול של שעועית ודגנים ושאר דברים הכמות פוחתת אז אני חייב לדעת את הכמות המדוייקת של החלבון שיש במאכלים האלו, כדי להצליח לספק לגכוף שלי 1.6 גרם חלבון על כל קילו, זה מאד חשוב תענו בקשה תשובה מפורטת.

לקריאה נוספת והעמקה
08/12/2012 | 07:49 | מאת: טובה בר-שאן

יוני שלום הבישול לא משנה את כמות החלבונים בו לכן מה שכתוב זה מה שיש בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית