בישול איטי בסיר קרמיקה חשמלי
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, אשמח לדעת פרטים על טיב האוכל המתבשל בישול איטי בסיר חשמלי שבתוכו הוא עשוי מקרמיקה. למשל האם הוא פוגע/שומר על ערכים תזונתיים של האוכל, האם החשמל המחובר לסיר לאורך זמן מעביר משהו פחות טוב לאוכל וכו? תודה רבה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שלום אוכל המתבשל לאט ולאורך זמן פוגע במיוחד בויטמינים מסיסי מים הרגישים ברובם לחום כמו ויטמיני B. בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן
שלום טובה תודה על תשובתך האם מכך אני מסיקה שאין זה מומלץ לאכול לאורך זמן אוכל בבישול איטי?