בישול איטי בסיר קרמיקה חשמלי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/12/2012 | 19:45 | מאת: שלום

שלום רב, אשמח לדעת פרטים על טיב האוכל המתבשל בישול איטי בסיר חשמלי שבתוכו הוא עשוי מקרמיקה. למשל האם הוא פוגע/שומר על ערכים תזונתיים של האוכל, האם החשמל המחובר לסיר לאורך זמן מעביר משהו פחות טוב לאוכל וכו? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
06/12/2012 | 06:10 | מאת: טובה בר-שאן

שלום שלום אוכל המתבשל לאט ולאורך זמן פוגע במיוחד בויטמינים מסיסי מים הרגישים ברובם לחום כמו ויטמיני B. בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

06/12/2012 | 06:40 | מאת: שלום

שלום טובה תודה על תשובתך האם מכך אני מסיקה שאין זה מומלץ לאכול לאורך זמן אוכל בבישול איטי?

מנהל פורום תזונה טבעית