לא הבנתי, אביטל או טובה תענו בקשה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בסדר אז צריך להחליף פעמיםי את המים, אז אני יכול להחליף אחריי איזה שעתיים שלוש ששמתי להשרייה? כי אני לא מתכוון לקום באמצע הלילה כדי להחליף בפעם ה-2 את המים. ולמה צריך לבשל כל כך הרבה, כתוב שעה, אני מבשל איזה 20-30 דקות וזה כבר בסדר, אבל עדיןי זה הרבה, את השעועית הקפואה שהייתי קונה היתי משל אחריי הרתיחה רק 5 דקות וזה היה מוכן, אז למה את השעועית הזאת צריך לבשל לפחות 20-30? מה את השעועית הקפואה שהיתי קונה הם היו כבר מבשלים ואז מקפיאים? וכשמבשלים 20-30 דקות שעועית זה לא מוציא את כל הויטמינים? הרבה ויטמינים נשארים? כי אתם בעצמכם אומרות שכשמבשלים משהו הרבה זמן כל הויטמינים ומינרלים יוצאים. תענו בבקשה על כל הדברים ששאלתי.
יוני שלום הקטניות הקפואות עברו יותר מחצי בישול והוקפאו ולכן זמן הבישול מתקצר. לגבי זמן הבישול, אין חוקים. תטעם וכשזה מספיק רך לטעמך, אזי זה מוכן לאכילה. לגזי הויטמינים, כמובן שחלק קטן מהם ילך לאיבוד אך זה כאיין וכאפס לעומת מה שהגוף מקבל מאכילת קטניות. לגבי החלפת המים, אפשר להשרות בלילה, להחליף בבוקר ושוב בצהריים.אתה יכול לישון בשקט (-: בברכה ובהצלחה אביטל