שמן לאפייה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/11/2012 | 17:21 | מאת: מיי

שלום, רציתי לדעת באיזה שמן מומלץ להשתמש לאפייה? אני מחפשת תחליף לקנולה שבינתיים הכי "אידיאלי". שמעתי על השמן קוקוס, אבל אני לא בטוחה לגבי השימוש בו, לפי מה שראיתי בסופר הוא מוצק.. איך משתמשים בו? האם יש המלצה לשמנים נוספים?

19/11/2012 | 22:17 | מאת: אביטל זלצר

מיי שלום אני ממליצה לך להשתמש בשמן זרעי ענבים מכבישה קרה. הוא בריא ויש לו טעם חמאתי.שמן קוקוס הוא גם מצויין. בחימום קל ביותר הוא הופך נוזלי וניתן להשתמש בו כתחליף בריא לשמנים מזוככים. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית