דבש חרובים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/09/2012 | 18:56 | מאת: אורי גת

אני מכין דבש חרובים ויש בעיה עם טעם בוסרי (עפיצות} יש לציין שהחרובים הם בשלים וטעימים לפני הבישול, מה עושים למנוע את הטעם הבוסרי המיותר.

30/09/2012 | 12:22 | מאת: אביטל זלצר

אורי גת שלום דבש חרובים... נשמע טעים ומעניין. לצערי, אין לי תשובה עבורך. הייתי מנסה להתייעץ עם מומחים בתחום תעשיית המזון בברכת חג שמח ובהצלחה אביטל

14/10/2012 | 11:13 | מאת: רגינה

האם חולי סוכרת רגילה יכולים לצרוך דבש חרובים טבע? האם כפית דבש חרובים ביום יכלה לשנות את ערכי הסוכר או לשפר אותם..תודה מראש רגינה

מנהל פורום תזונה טבעית