האם באמת צריך מסחטה מיוחדת לעשב חיטה?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/08/2012 | 17:00 | מאת: גלי

בשבועיים האחרונים התחלתי לשתות מיץ עשב חיטה. אני מכינה את המיץ בבלנדר ומסננת את המיץ דרך בד. קראתי רבות על כך שהשיטה שלי אינה יעילה כי העשב מתחמצן ושצריך מסחטה מיוחדת. השאלה שלי, האם באמת צריך מסחטה מיוחדת. אני מאמינה שכאשר אן ויגמור החלה להפיץ את השיטה לא היו מסחטות מיוחדות ובכל זאת דובר על הצלחת השיטה. בנוסף לגביי שייקים ירוקים, במקומות רבים קוראים על המלצת שייק ירוק שאותו מכינים בבלנדרים רגילים ולא בבלנדרים היקרים (עם 80 הסיבובים לדקה), האם גם כאן כל מי ששתה שייק ירוק עד להמצאת המכונה היקרה, שתה לחינם? האם יש מחקרים שמראים את ההבדל בין השפעת מיץ או שייק במכונות מיוחדות לבין מכונות רגילות? ושאלה לסיום. אני קונה את החבילות של שטמפפר של עשב חיטה. כמה חבילות צריך בשבוע? אחת או שתיים? אשמח לקבל תשובות

12/08/2012 | 17:51 | מאת: אביטל זלצר

גלי שלום כדי לקבל מעשב חיטה את מלא ערכו התזונתי,אכן יש לסחוט אותו במסחטה מיוחדת שממזכרת עד מאוד את חימצונו. לגבי כמויות, מומלץ לשתות כמות של 30 מ"ל בכל בוקר על קיבה ריקה. בברכה ובהצלחה אביטל

12/08/2012 | 19:35 | מאת: גלי

מנהל פורום תזונה טבעית